NOUTĂŢI

Program de lucru

Stimați parteneri!             Vă comunicăm că încep&a...

INSTRUMENTELE INGCO - PROFESIONALE, DE INALTA CALITATE SI PRET REZONABIL

INSTRUMENTELE INGCO - PROFESIONALE, DE INALTA CALITATE SI PRET REZONABIL

Compania Ingco este un exemplu viu al faptului că produsele la pret rezonabil de la pot fi de ...

 

Cablu Electric in Moldova

Compania "Cegoltar" SRL este reprezentantul oficial al mai multor mari companii specializate in producerea produselor destinate industriei electrice. Noi suntem cel mai mare importator de fir si cablu electric din Moldova.

Depozitul companiei "Cegoltar" este permanent completat cu o varietate mare de produse: Cablu electric, Conductoare, Accesorii pentru cablu, Echipamente electrice, Produse Electrice.

Printre partenerii firmei se regăsesc companiile regionale și municipale specializate în montarea liniilor și echipamentelor electrice - companiile electrice urbane și regionale, firmele de construcții.

Vă oferim o gamă diversificată de conductoare și cabluri electrice cu largă utilizare în industria electrotehnică: cablu de tensiune joasă și înaltă, cablu unifilar, multifilar, cablu electric special ecranat, cablu bifilar si trifilar, etc. Cablurile pot fi izolate în PE, PVC.

Producătorul de cablu electric, Uzina "Южкабель" are implementat şi menţine încă din anul 2000 un Sistem de Management al Calităţii conform condiţiilor din standardul ISO 9001.

Având misiunea de a satisface nevoile clienţilor săi prin oferirea de cabluri şi servicii de calitate, structura eficientă şi flexibilă a companiei noastre asigură un raport calitate/preţ excelent, un timp scurt de livrare şi reacţie imediată la o piaţă din ce în ce mai dinamică.